PALLAS people

Maintenance Manager

met reliability als focus


De Maintenance Manager is er verantwoordelijk voor dat de productielijnen van Euramax Mobillity in Roermond, optimaal functioneren en dat zijn/haar afdeling verder geprofessionaliseerd wordt. Om dit te realiseren haal je het productieproces naar deze tijd door het vervangen van onderdelen die end-of-life zijn en door het huidige proces kritisch te evalueren en wijzigingen te realiseren.


Daarnaast ontwikkel je een strategisch plan voor preventief onderhoud, je laat je team excelleren, neemt beslissingen bij storingen en stuurt externe partijen aan.

Onder jouw bezielende leiding worden onderhouds- en investeringsprojecten soepel

geïmplementeerd en in gebruik genomen.


Je bent een leidinggevende die beslissingen durft te nemen en die zijn gekwalificeerde en toegewijde team faciliteert om optimaal te functioneren. Je rapporteert aan de Plant Manager en maakt onderdeel uit van het Plant Management Team.


Je taken

  • Je plant, monitort, optimaliseert en draagt zorg voor technische en facilitair onderhoud van het machinepark. Focus hierbij ligt op de verschuiving van correctief naar preventief onderhoud.
  • Je richt de primaire werkprocessen en -instructies in zodat storingen gestroomlijnd verholpen worden en orders snel afgehandeld kunnen worden.
  • Je team (10 fte) faciliteren om te excelleren, sturing geven.
  • Budgetverantwoordelijk en in de lead bij grote investeringen.

Onze opdrachtgever Euramax for Mobility

Euramax for Mobility ontwerpt en maakt aluminium bekledingsmaterialen voor recreatie- en transportvoertuigen. De komende jaren heeft Euramax for Mobility een stevige groeiambitie uitgesproken. De producten van Euramax for Mobility voldoen aan de strengste eisen, gaan een leven lang mee en zijn oneindig recyclebaar.


Profiel

  • Ten minste hbo werk- en denkniveau bij voorkeur technisch opgeleid en met ervaring in het leidinggeven van onderhoud aan een machinepark.
  • Ervaring in de procesindustrie is een pre.
  • Ervaring met onderhoudspakketten (Ultimo of gelijksoortig).
  • Flexibiliteit en betrokkenheid bij je team.


Nieuwsgierig geworden ? Bel !
Mabel Kroon / +31 6 83 02 91 10 /  mabel.kroon@pallaspeople.com

Print pagina