PALLAS people
Solliciteren of meer informatie?
Ivo Merkx: +31 6 57 57 38 59         ivo.merkx@pallaspeople.com
Productieleider
Prefab(sier)beton│vast│Veldhoven

Functie
PALLAS zoekt voor haar opdrachtgever Byldis in Veldhoven een Productieleider.

Opdrachtgever
Werken bij Byldis betekent dat je onderdeel wordt van een dynamisch bedrijf. Een plek waar collega’s samenwerken om mooie resultaten te bereiken. Een bedrijf dat zich kenmerkt door professionaliteit, Brabantse gezelligheid en een ‘no-nonsense’ cultuur. Een omgeving waar je jezelf kunt zijn. Medewerkers bij Byldis zijn loyaal en hebben hart voor de zaak. Byldis is de leidende speler in de prefab bouwwereld in Noordwest Europa, met ruim 350 vakkundige medewerkers, een omzet van 100 miljoen euro en verkoopkantoren in Nederland en Engeland.

Kerntaken
▪ Verantwoordelijk voor een optimale productie van hoogwaardige prefab (sier)beton elementen waarbij je rekening houdt met de planning, kwantiteit- en kwaliteitseisen.
▪ Je geeft leiding aan een groep productiemedewerkers en –coördinatoren, je realiseert een optimale personele bezetting en zorgt ervoor dat de benodigde hulpmiddelen aanwezig zijn om de productieplanning te behalen.
▪ Je motiveert, stimuleert en begeleidt (zieke) medewerkers op een coachende manier.
▪ Samen met de andere productieleiders heb je dagelijks overleg over de bezetting en verbeteringen en neem je wekelijks deel aan het productieleidersoverleg.
▪ Je zorgt voor een veilige werkomgeving. Daarvoor ben je op de hoogte van Arbo wetgeving als het gaat om veiligheid, orde en netheid.
▪ Met een proactieve houding weet je knelpunten te signaleren en onderneem je direct actie(s) om deze op te lossen. Je krijgt hier energie van!. Iedere dag opnieuw zoek je naar de best mogelijke manier om samen resultaten te behalen. Het is voor jou geen probleem om knopen door te hakken, beslissingen te nemen en deze vast te leggen door het uitspreken van je mening.

Profiel
▪ Hbo werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een leidinggevende rol
▪ Bij voorkeur heb je opleiding Bouwkunde afgerond.
▪ Kennis van prefab betonconstructies, bouwmethodieken en -toepassingen (CB1) is
een pré.
▪ Goede communicatieve vaardigheden waarbij het spreken van de engelse taal voor
jouw geen probleem is.


Solliciteren of meer informatie?

Ivo Merkx: +31 6 57 57 38 59         ivo.merkx@pallaspeople.com

Print pagina