PALLAS people
Consultant Techniek
Zelfstandig Professional die zich wil onderscheiden in het woud van recruiters

Functie
Bij PALLAS zoeken we zelfstandige professionals in de technische arbeidsbemiddeling ter uitbreiding van ons team. Wil jij werken met ervaren collega’s en gebruik maken van elkaars netwerk, expertise, energie, kennis? Wij gunnen elkaar successen en ondersteunen elkaar.
Door onze krachten te bundelen bieden wij onze opdrachtgevers continuiteit en kunnen we hen nog constructiever ontzorgen in de zoektocht naar passende kandidaten.
Bij PALLAS weet je wat er bij je klanten en kandiaten speelt. Je hanteert een pro actievie houding, bent nieuwsgierig en durft te vragen.
Voor het selectieproces hanteer je bewezen interviewtechnieken en durf je je intuïtie te volgen. Daarna begeleid en adviseer je, zowel klant als kandidaat, tijdens de gesprekken en aannameprocedure. Je bijt je vast in een opdracht, stelt hoge eisen aan jezelf en jij weet je te onderscheiden in het woud van recruiters.

Kerntaken
Je werkt zelfstandig aan W&S projecten, zowel die je toebedeeld worden als die je zelf verworven hebt.
Je werkt zorgvuldig, inventariseert de klantbehoefte en vertaalt dit naar een duidelijk functieprofiel. De verkregen informatie gebruik je bij de selectie van kandidaten.
Dagdagelijks searchen naar technisch specialisten in een krappe arbeidsmarkt en het actief benaderen van kandidaten die passen bij het profiel van PALLAS.
‘On the road’ interviewen en werken.
Je deelt je kennis, netwerk en successen met collega’s. Samen Sterk!!

Profiel
Je bent zzp’er of ambieert een zzp-constructie maar zoekt de ondersteuning van een backoffice en de professionaliteit en gezelligheid van collega’s. 
HBO werk- en denkniveau met ervaring in de industrie of affiniteit met techniek.
Je werkt projectmatig, met strakke planning en transparante communicatie. Je brengt focus aan en stelt prioriteiten.
Je bent communicatief sterk, je luistert goed en stelt de juiste vragen.
Je werkt zelfstandig en bent een echte zelfstarter.
Je werkt aan een solide klantrelatie en hoge klanttevredenheid.

Opdrachtgever
PALLAS is gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van en voor engineers. Wij hebben vele jaren ervaring in deze branche en hebben daarmee een gerenommeerd en groot netwerk opgebouwd.
Wij bieden je een positieve bedrijfssfeer bij een organisatie waar resultaat en kwaliteit voorop staat. Je hebt een grote vrijheid in de invulling van je werkzaamheden zolang afspraken en targets worden nagekomen en gerealiseerd. 
Solliciteren of meer informatie?
Ivo Merkx: +31 6 57 57 38 59         ivo.merkx@pallaspeople.com
Solliciteren of meer informatie?

Mabel Kroon: +31 6 83 02 91 10         mabel.kroon@pallaspeople.com

Print pagina